Pas muzgut - Bota Sot
E diel, 20 tetor 2019
  • Pas muzgut

    Dritat e Positanos në Itali shkëlqejnë në muzg. Fotografi Peter Friedman realizoj tri versione të kësaj fotografie në ekspozime të ndryshime dhe i përziu ato së bashku për të bërë një imazh që ngjante me atë që ai e shihte personalisht./BS