Hoteli akull - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Hoteli akull

    Hotel akull hapet me dizajne të reja në Suedi. Hoteli vjen me suita të reja që shfaqin një karamele, akuarium dhe një banjo me akull për femra. Fotoja është publikuar tek The Guardian./BS/