Fotografia zyrtare e Krishtlindjeve - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Fotografia zyrtare e Krishtlindjeve

    Presidenti amerikan Donald Trump dhe Zonja e Parë Melania Trump në portretin e tyre zyrtar të Krishtlindjeve në Shtëpinë e Bardhë. Foto: Newscom/Alamy Live News.