Zjarri në fabrikë - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Zjarri në fabrikë

    Një zjarr në një fabrikë të pëlhurave ka detyruar autoritetet të pezullojnë operacionet në aeroportin e qytetit dhe në rrugët e afërta në Toluca, Meksikë. Fotografia nga: EPA./BS