Brenda shtëpisë së Muhamed Ali, që u shit për 2.5 milionë dollarë - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
 • Brenda shtëpisë së Muhamed Ali, që u shit për 2.5 milionë dollarë

  Lonnie Ali, gruaja e boksierit Muhamed Ali, pak kohë më parë ka shitur shtëpinë e tyre prej 2.5 milionë dollarë.

  Toka e shitur kishte ndodhej në një hapësirë prej 32 kilometra katrorë, dhe ndodhej në Berrien Springs të Meçiganit.

  Në atë hapësirë ndodhën dy shtëpi, një fushë basketbolli, një palestër, dhoma masazhi dhe banjo private, e po ashtu edhe zyre dhe garazhe të ndryshme.

  Blerësi ka mundur të ‘ndiejë edhe praninë e Muhamed Ali’ në palestër, siç theksohej në përshkrimin e shitjes, pasi në palestër ndodhej edhe një statujë e boksierit historik.

  Pamje të shtëpive të Muhamed Ali të shitura për 2.5 milionë euro i gjeni në pjesën e mëposhtme.

1 / 8