Kur kafshët u përngjajnë njerëzve - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Kur kafshët u përngjajnë njerëzve

    Shumë persona thonë se kafshët edhe mund t’ju përngjajnë pronarëve të tyre.

    Bile ata thonë se këtë mund ta dallojnë teksa kafshët janë duke ecur me pronarët e tyre në rrugë dhe deri tek vizitat të afërmve që ata bëjnë së bashku.

    Sipas një raportimi të Bright Side, ky fakt është vërtetuar edhe shkencërisht.

    Këtu në galeri keni fotografitë që tregojnë se kafshët ngjasojnë me pronarët e tyre.

1 / 8