Rastet kur fotografët e dasmave kapin momente të papritura - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • Rastet kur fotografët e dasmave kapin momente të papritura

    Javë të tëra me përgatitje serioze, nervëzime të mëdha dhe të vogla, harxhime parash, shumë gëzim – kjo është receta për një martesë tipike.

    Për ta bërë edhe më të mirë, ju duhet edhe pak humor dhe pak “çmenduri”… ashtu si personazhet e këtij artikulli.

    Bright Side ka gjetur fotografi dasmash ku diçka nuk shkon si duhet!

1 / 12