14 shenja qesharake të tualetit që do ju shkrin së qeshuri - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • 14 shenja qesharake të tualetit që do ju shkrin së qeshuri

    Shenjat ekzistojnë për t'i bërë gjërat më të shpejta dhe më të thjeshta për ne. Ata komunikojnë një mesazh të qartë që është i lehtë për t'u kuptuar pa pasur nevojë të humbasësh kohën duke lexuar tekst ose duke pyetur përreth.

    Zakonisht, shenjat janë universale dhe na lejojnë të kalojmë pengesën gjuhësore.

    Por kur mendoni për këtë, shumica e shenjave janë thjesht të mërzitshme.

    Është vetëm kur bizneset punësojnë mendje krijuese për të dizajnuar shenjat e tyre, që të bëhet argëtuese. Mesazhe delikate dhe të papritura mund të bëjnë një vend më të paharrueshëm – dhe ta dallojnë atë nga konkurrenca. Një nga vendet më të zakonshme për shenja të mençura dhe krijuese është banjo.

1 / 13