Fotografitë e fëmijëve të cilat pushtuan internetin - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
 • Fotografitë e fëmijëve të cilat pushtuan internetin

  Disa fëmijë në botë kur lindin kanë flokë shumë.

  Kështu nënat pyesin se pse kjo po ndodh me fëmijën e tyre?

  Për këtë ka një shpjegime humb të lehtë, këto flokë quhet lanugo dhe prodhohen në mitër gjatë tremujorit të dytë, në mënyrë që të mbajë ngrohtë foshnjën .

  Sapo fëmija juaj të lindë, ajo fillon të bjerë dhe të zëvendësohet me flokët e vellusit.

  Në çdo rast, foshnjat e lindura me një seri të plotë të flokëve lanugo janë të pamohueshme të bukura, pasi shumica e tyre duken sikur u trajtuan për një vizitë në sallonin e flokëve më luksoze.

  Këtu më poshtë keni fotografitë e foshnjeve  me flokë shumë të cilat prindërit i publikuan në internet dhe që u pëlqyen tej mase:

1 / 6