Kafshët më të bukura që kanë lindur me nishane - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Kafshët më të bukura që kanë lindur me nishane

    Ka disa lloje maskash që shërbejnë për qëllime të ndryshme.

    Ato mund të jenë mbrojtëse, për rituale, për zbavitje dhe madje edhe për maskim.

    Por gjetëm një lloj tjetër – lloji që i kanë nga lindja!

    Këto kafshë me shenja i kemi paraqitur më poshtë.

1 / 9