Artisti gjerman që tërheqë vëmendjen ndaj problemeve sociale dhe mjedisore - Bota Sot
E hënë, 25 mars 2019
  • Artisti gjerman që tërheqë vëmendjen ndaj problemeve sociale dhe mjedisore

    Illustratori dhe njeriu që e do fort natyrën Steffen Kraft – dëshiron ta bëjë botën një vend më të mirë.

    Steffen mendon se detyra më e vështirë në shekullin XXI është që të përfitojë jo vetëm për veten, por t’i bëjë mirë edhe planetit.

    Ai dëshiron të tërheqë vëmendjen ndaj problemeve sociale dhe mjedisore – punimet e tij pasqyrojnë botën.

    Artisti nuk ka frikë të kapë gjëra si varësia në internet, ngrohja globale dhe mbi-konsumimi.

1 / 11