Buzëkuqët që duhet të përdorni këtë pranverë - Bota Sot
E premte, 22 mars 2019
  • Buzëkuqët që duhet të përdorni këtë pranverë

    Pranvera është në prag të saj, kështu shumë gjëra do të ndryshojnë.

    Duke filluar nga natyra dhe deri tek veshjet e njerëzve.

    Kështu BAZAR për këtë pranverë preferon që të përdorni nuanca të lehta, po ashtu preferon që të përdorni buzëkuqët matt dhe ato me shkëlqim.

    Këtu më poshtë keni disa nga buzëkuqët të cilët preferohet t’i përdorni këtë sezon:

1 / 6