Dhomat e fshehura që secilën shtëpi e bëjnë perfekte - Bota Sot
E martë, 26 mars 2019
  • Dhomat e fshehura që secilën shtëpi e bëjnë perfekte

    Dhoma të fshehura, dyer sekrete, oxhakë jo të vëertetë…të gjitha këto na japi ndjesinë e magjisë rreth nesh.

    Por historia na e konfirmon që kështjellat dhe shtëpitëë janë ndërtuar në të kaluarën me dhoma sekrete, në të kaluarën.

    Ato janë përdorur për të fshehur thesaret, për t’u fshehur ose për aktivitete të ndryshme sekret.

    Në galeri po ju sjellim disa ide shumë kreative si të ndërtoni dhoma sekrete që e bëjnë secilën shtëpi fantastike!

1 / 9