Gruaja që imiton veshjet e dukeshave britanike - Bota Sot
E hënë, 25 mars 2019
  • Gruaja që imiton veshjet e dukeshave britanike

    Kjo grua po merr vëmendje në rrjetet sociale, për faktin se po i imiton veshjet e dukeshave britanike, Kate Middleton dhe Meghan Markle, por në versionin e saj, duke krijuar kombinime të ngjashme me rroba më të lira dhe përmasa më të mëdha trupore.

    Pra, secila femër mund të duket bukur dhe elegante sikur dukesha e Cambridgeit dhe ajo e Sussexit, me një çmim të volitshëm.

    Për më tepër, shikoni fotografitë.

1 / 10