Për ju që guxoni – këto fotografi do t’ju mrekullojnë - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • Për ju që guxoni – këto fotografi do t’ju mrekullojnë

    Nganjëherë rreziqe të mëdha, mund të nxjerrin fotografi të mahnitshme.

    Disa nga udhëtarët më të guximshëm të botës të cilët kanë arritur në lartësi të jashtëzakonshme, iu kanë mbijetuar kushteve të rënda atmosferike dhe kanë eksploruar destinacione ku s’ka shkelur këmbë njeriu – fotografitë janë tejet të bukura.

    Në profilin Beautiful Destinations, që është njëri ndër profilet më të ndjekura të udhëtimeve në Instagram, ka fotografi të mahnitshme që udhëtarët i kanë realizuar gjatë udhëtimeve të tyre.

1 / 8