Fustanet më ideale për pranverë dhe çdo formë të trupit - Bota Sot
E diel, 21 prill 2019
  • Fustanet më ideale për pranverë dhe çdo formë të trupit

    Po vjen pranvera dhe duhet bërë gati për të freskuar gardërobën.

    Fustanet janë ideale për këtë stinë pas palltove të trasha të dimrit.

    Në po ju sjellim disa nga fustanet pranverore që janë të përshtatshme për çdo formë të trupit.

1 / 13