Të vegjlit e kafshëve që ua rrëmbejnë zemrën menjëherë - Bota Sot
E enjte, 21 mars 2019
  • Të vegjlit e kafshëve që ua rrëmbejnë zemrën menjëherë

    Jo çdo ditë është një ditë e mirë, por çdo ditë e kaluar duke shikuar të vegjlit e kafshëve është një ditë e shpenzuar mirë.

    Nga të vegjlit e qenve me gëzof e deri tek ketrit  e përgjumur, këto krijesa të vogla dhe të dashura do të marrin zemrën tuaj menjëherë.

    Kështu Bright Side ka përzgjedhur disa fotografi të këtyre kafshëve.

1 / 12