Njerëzit e mërzitshëm që nuk i njohin rregullat - Bota Sot
E enjte, 25 prill 2019
  • Njerëzit e mërzitshëm që nuk i njohin rregullat

    Fatkeqësisht, ka shumë njerëz në planetin tonë që nuk duan të jenë si të tjerët, që shkojnë kundër sistemit dhe nuk i ndjekin asnjë prej rregullave të pranuara gjerësisht rreth mirësjelljes në një shoqëri të civilizuar.

    E kemi fjalën për ata persona që pa asnjë problem i thajnë brekët në ajrosjen brenda aeroplanit, për ata që i vendosin këmbët në mes të ulëseve në transportin publik, etj.

    Më poshtë është lista e njerëzve që do të ishin të parët për t’u vendosur në një anije kozmike:

1 / 9