Me pak ndryshime secili mund të duket si yjet e Hollywoodit - Bota Sot
E shtunë, 20 prill 2019
 • Me pak ndryshime secili mund të duket si yjet e Hollywoodit

  Stilisti nga Riga e Letonisë, Konstantin Bogomolov, ka ndihmuar burrat dhe gratë e moshave të ndryshme që të ndryshojnë pamjen e tyre.

  Ai atyre u ka ofruar që të ndryshojnë modelin e flokëve dhe stilin e veshjes, nga këto ndryshime këta njerëz dukeshin shumë më bukur dhe shumë më të lumtur.

  Bogomolov gjithashtu drejton edhe “Shkollën e Imazheve Bogomolov” këtu të rinjtë mësojnë për industrinë e modës.

  Sipas Bright Side, bashkë me Bogomolovin punojnë edhe nxënësit e tij që të ndryshojnë stilin e kilentëve.

  Këtu më poshtë keni fotografitë e këtyre klientëve:

1 / 9