Vendet që duhet t’i vizitoni kur shkoni në Itali - Bota Sot
E premte, 19 prill 2019
  • Vendet që duhet t’i vizitoni kur shkoni në Itali

    Roma shpesh propozohet si vendi më i bukur për ta vizituar kur jeni në Itali, për shkak të historisë së saj dhe ushqimit.

    Por, ka disa vende të tjera të cilat kanë kulturë dinamike dhe duhet t’i shihni nga afër.

    Nëse e keni bërë plan që këtë vit të shkoni në Itali, më poshtë ua tregojmë cilat janë vendet të cilat do t’ju habisin me bukurinë e tyre.

1 / 6