Këpucët që duhet t’i mbathni kur vishni hellonka - Bota Sot
E martë, 23 prill 2019
  • Këpucët që duhet t’i mbathni kur vishni hellonka

    Hellonkat janë shumë të rehatshme dhe ato munden të vishen me rroba të ndryshme, si xhaketa në vjeshtë dhe me pallto të holla në pranverë dhe verë.

    Ata gjithashtu duken mirë edhe nëse i vishni me funde apo me bluza të gjata.

    Pos rrobave të cilat duhet të kombinoni, me hellonke duhet të mendoni se cilat këpuca t’i mbathni me ato.

    Këtu keni fotografitë të këpucëve të cilat preferohet t’i mbathni kur keni të veshura hellonka.

1 / 6