Fotografi tipike që dëshmojnë si ndryshon jeta pasi bëhesh prind - Bota Sot
E mërkurë, 24 prill 2019
  • Fotografi tipike që dëshmojnë si ndryshon jeta pasi bëhesh prind

    Kur jeni e re mendoni se asgjë në botë nuk do të ndryshoj mënyrë tuaj të së jetuarit dhe se asgjë nuk është më e rëndësishme se vetja juaj.

    Mirëpo, ardhja e një fëmije në familje, mund të ndryshoj gjithçka që nuk e keni imagjinuar.

    Klubet e natës, koncertet e ndryshme, daljet në kafene e shumë gjëra të tjera, do të zëvendësohen me shishe për fëmijë, terminë te doktori, lodra etj.

    Këto foto të paraqitura më poshtë tregojnë pikërisht atë se si jeta e prindërve pasi bëhen me fëmijë. 

1 / 14