As e kaltra, as e gështenjta por ‘ronze’: Kjo është ngjyra kryesore e cila dominon këtë pranverë - Bota Sot
E martë, 16 korrik 2019
  • As e kaltra, as e gështenjta por ‘ronze’: Kjo është ngjyra kryesore e cila dominon këtë pranverë

    ‘Ronze’? Çka do të thotë kjo? Dhe, si duket? Aktualisht ngjyra më e popullarizuar e flokëve në botë pikërisht është përzierja e dy nuancave tepër të mrekullueshme: e kuqja e bakërt dhe e gështenjta e bronztë.

    Është e nevojshme të thuhet që ekzistojnë nuanca të shumta ronze, të cilat shkojnë nga e zbehta deri te intensivja. Si të zgjidhet ajo e vërteta?

    Është vërtet e thjeshtë: nëse keni ten të errët, atëherë zgjidhni nuancë më të errët, tenit mesatar më së miri i shkon nuanca ronze e artë, ndërsa damave të cilat kanë ten më të shndritshëm u rekomandohet nuanca më e shndritshme. Ja si duket ngjyra ‘ronze’.

1 / 10