Kafshët, një lloj tjetër dashurie - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Kafshët, një lloj tjetër dashurie

    Kafshët janë një burim i madh gëzimi.

    Dhe ata të gjithë kanë tiparet e tyre personale të karakterit që na bëjnë për vete.

     Ja disa fotografi të bukura të kafshëve.

1 / 18