Tatuazhet që kanë lidhshmëri - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Tatuazhet që kanë lidhshmëri

    Nuk janë vetëm çiftet ata që bëjnë tatuazhe për tu lidhur me njëri-tjetrin. Ka raste edhe kur binjakët, apo edhe miqtë të shumtë kanë tatuazhe domethënëse.

    Kështu disa tatuazhe janë në trupa të ndryshëm por kanë lidhshmëri me njëra-tjetrën, kjo paraqet afërsinë në mes këtyre njerëzve që bartin këto ilustrime në trup.

    Disa prej këtyre tatuazheve paraqesin dashurinë, disa përkushtimin dhe disa  mirësinë që ekziston në mes këtyre personave.

    Këtu në galeri keni disa prej tatuazheve domethënëse që janë tek njerëz të ndryshëm:

1 / 12