Lejlaja, ngjyra e 2019-tës, duhet ta besojmë Amal Clooney-n?!!! - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Lejlaja, ngjyra e 2019-tës, duhet ta besojmë Amal Clooney-n?!!!

    Ngjyrat luajnë rol të rëndësishëm në jetët tona, edhe nëse ne mund të mos jemi të ndërgjegjshëm për këtë. Zyrtarisht, Instituti Pantone na e tregoi që në muajin dhjetor se cila do të ishte ngjyra e vitit, megjithatë ndodh shpesh që nuanca të tjera të rrëmbejnë dritën e prozhektorëve me kalimin e sezoneve.

    Nuanca për të cilën ekspertët bien dakort “zyrtarisht“ , është lejlaja!

    Dhe sfilatat e Kate Spade dhe Salvatore Ferragamo 2020, tregojnë se është edhe ngjyra unisex e vitit, pra meshkujt nuk duan të “tremben“ prej saj. Amal Clooney e ka kthyer në të preferuarën e vet.

1 / 9