Fustanet për këtë verë - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
 • Fustanet për këtë verë

  Më në fund kemi hyrë në sezonën e ditëve të ngrohta.

  Vera jo vetëm që sjell disponim, por sjell edhe zgjedhje të shumta sa i përket dukjeve tona.

  E çka ka më mirë se sa një fustan, qoftë për pune, dalje për kafe apo për një natë qejfi me shoqet.

  Këtë verë modelet e preferuara kanë të integruara lule dhe prerje të gjata.

  Që ta keni përzgjedhjen më të lehtë. ju sjellim të preferuarat tona.

1 / 6