Këto janë shtetet që nuk kanë fare ushtri - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Këto janë shtetet që nuk kanë fare ushtri

    Disa shtetet nuk kanë ushtri dhe sigurinë ua garantojnë shtetet e tjera.

    Disa e kanë hequr ushtrinë për shkak të përplasjeve civile që kanë ndodhur në vend dhe disa të tjera për shkak të kostove të larta. Kemi përgatitur një listë të shteteve që nuk kanë ushtri.

1 / 11