Mos i besoni askujt në rrjete sociale - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
 • Mos i besoni askujt në rrjete sociale

  Rrjetet sociale na japin kënaqësinë e komunikimit dhe gjithashtu edhe një rrymë të pafundme të fotografive personale.

  Trupa të përsosur, vetura dhe telefona luksozë, pushime të shtrenjta dhe kafshë të adhurueshme – mediat sociale na trullosin me këto imazhe.

  Megjithatë, në shumicën e kohës diçka më pak tërheqëse fshihet prapa këtyre fotografive të mira.

  Për shembull, mijëra përpjekje për një pozë perfekte ose edhe një sfond i rremë!

  Ne u mahnitëm kur kuptuam se si njerëzit tentojnë të mashtrojnë në rrjete sociale dhe ne e ndjejmë dëshirën për t’i zbuluar ato sekrete me ju!

1 / 11