Fustane fantastike nusërie - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Fustane fantastike nusërie

    Martesa është njëra prej gjërave më të rëndësishme në jetën ë nje personi. Dhe sigurisht, nuk ka martesa pa një fustan të bardhë të lezetshëm.

    Bright Side ju paralajmëron: gjatë përzgjedhjes së fustanit mbretëror të dasmës, përgatituni të mos ndiheni shumë komod në të – fustanet më të pabesueshme nuk kanë të bëjnë me rehati. Ata janë të dizajnuar vetëm për ta bërë këtë botë më të bukur.

    Në këtë përzgjedhje janë përfshirë edhe disa fustane të dizajnerit kosovar, Valdrin Sahitit.

1 / 9