Realiteti nuk është ashtu siç e prisni - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Realiteti nuk është ashtu siç e prisni

    Ndonjëherë ndodh që dëshirat tona nuk përputhen me realitetin tonë. Për shembull, ju porositni një pallto në internet dhe lexoni shumë komente të mira për të, por kur e merrni në postë, është ndryshe nga ajo që e keni pritur.

    Ose ju paguani për përbërjen e shtrenjtë dhe rezultati është me të vërtetë zhgënjyes. Në këtë artikull, ne do të donim të flisnim për situata të tilla si këto.

1 / 6