Prapaskenat interesante të filmave - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Prapaskenat interesante të filmave

    Procesi i xhirimit të filmit mund të jetë shumë i komplikuar dhe ndonjëherë edhe interesant sa vetë filmi.

    Aktorët dhe producentët ndajnë disa momente  dhe truqe teknike me ne që zbulojnë disa sekrete  të tyre.

    Falë imazheve të mëposhtme ne e kuptuam se shumë gjëra interesante ndodhin në prapaskenë.

1 / 7