Kështu duken fotografitë e përsosura - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Kështu duken fotografitë e përsosura

    Ne të gjithë e dimë se interneti është një fushë kaotike dhe e turbullt, por edhe në mes të kësaj stuhie informacioni, ka momente që na lejojnë të zhytemi thellë në një mbretëri të qetë dhe afat, ku ne mund të marrim frymë brenda.

    Rend, simetri dhe përsosmëri – triniteti i relaksimit! Sigurisht se edhe ju keni parë pamje të përsorura që keni menduar se keni nevojë për syza nga pamja simetrike që po shihni.

    Bright Side përpiloi 27 foto për t’u çlodhur dhe për të ndikuar mendjen tuaj në një gjendje lehtësie dhe frikë!

1 / 9