Liqenet e mrekullueshëm të Gjermanisë - Bota Sot
E diel, 20 tetor 2019
  • Liqenet e mrekullueshëm të Gjermanisë

    Gjermania ka numrin më të madh të liqeneve dhe lumenjve të shkëlqyeshëm për not në Europë.

    Në këtë artikull janë zgjedhur vendet më të bukura në gjithë Gjermaninë, nëse këtë shtet e konsideroni për vizitë.

1 / 7