Pasqyra, mikrovala, droni… dobësojnë WiFi-në në shtëpinë tuaj - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Pasqyra, mikrovala, droni… dobësojnë WiFi-në në shtëpinë tuaj

    Tregoni nëse nuk keni përjetuar stres sa herë keni pasur WiFi-në të dobët në shtëpi.

    Ndonjëherë, problemi fillon në shërbimet e dobëta të internetit, por kohën më të madhe mund të keni internet të dobët për shkak të WiFi-së dhe objekteve specifike që mund ta dobësojnë atë.

    Më poshtë keni “armiqtë” kryesorë që dobësojnë internetin e kësaj paisjeje me “vlerë”.

1 / 8