Si t’i shfrytëzoni gjërat e përditshme edhe në metoda më të mençura? - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • Si t’i shfrytëzoni gjërat e përditshme edhe në metoda më të mençura?

    Disa gjëra që ne të gjithë kemi në shtëpi mund të përdoren edhe më shumë sesa që janë projektuar.

    Ndonjëherë me të vërtetë ia vlen të harrohet qëllimi fillestar dhe duke përdorur pak imagjinatë dhe kreativitet ta bëni më të përdorshëm.

    Ashtu si shtypësi i kafesë. Kush do të kishte menduar se është një mjet i shkëlqyer për shpëlarjen e orizit? Thjeshtë, praktike, dhe gjeniale.

1 / 6