Baret e lira ku mund ta shijoni një kafe në Milano - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
 • Baret e lira ku mund ta shijoni një kafe në Milano

  Milano njihet për katedralen e famshme dhe për modën, por më pak për ushqimin që ofron në rrugën autentike.

  Megjithatë gjërat duke se kanë ndryshuar.

  Që nga viti 2015 kur nisën të hapen restorantet e “lira” perceptimet për ushqimin në këtë qytet filluan të ndryshojnë.

  Këto bare për kafe, ushqim dhe desertë tashmë nxjerrin në pa menynë ushqimore larg restoranteve të hijshme dhe të shtrenjta.

  Kështu që tashmë në Milanon mund ta shijoni edhe përmes ushqimit.

1 / 10