Problemet e njerëzve të gjatë - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Problemet e njerëzve të gjatë

    Njerëzit e gjatë marrin vëmendjen e të tjerëve më shumë për shkak të gjatësisë së tyre.

    Pos vëmendjes, ata hasin edhe në probleme të përditshme të cilat i pengojnë.

    Disa prej tyre nuk munden të puthin të dashurën e tyre dhe disa të tjerë nuk munden të luajnë lirshëm me miqtë e tyre për shkak të gjatësisë.

    Këtu më poshtë keni disa fotografi që tregojnë problemet me të cilat përballen këta njerëz:

1 / 7