T’i japësh “shpirt” gurit - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • T’i japësh “shpirt” gurit

    Bukuria është gjithandej rreth nesh, madje edhe në vende të papritura. Dhe artistja japoneze, Akie Nakata, beson në këtë gjë me gjithë zemrën e saj.

    Sa herë që Akie ecën përgjatë lumit, ajo kërkon gurë të pazakontë që kanë një histori për të treguar. Dhe pastaj krijon kafshët mahnitëse të gurit që duken kaq të gjalla sa ju duhet t’i prekni për të kuptuar se nuk janë reale.

1 / 11