Askush nuk dëshiron të jetojë në këta ishuj - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Askush nuk dëshiron të jetojë në këta ishuj

    Këto janë arsyet

    Posedimi i një ishulli duket si një ëndërr që u bë realitet – por ata kushtojnë shumë dhe vetëm miliarderët si Johnny Depp, Leonardo DiCaprio dhe Mel Gibson mund t’i blejnë.

    Por, ka gjasa që ju të bleni ishull me një çmim të arsyeshëm. Sidoqoftë, disa nga ishujt kanë të metat e tyre, kjo është arsyeja pse askush nuk heziton t’i blejë.

1 / 7