Kafshët me përmasat e ndryshme - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Kafshët me përmasat e ndryshme

    Kafshët vijnë në forma dhe madhësi kaq të ndryshme.

    Ne jetojmë në një botë ku mund të shohësh lepujt e mëdhenj dhe kuaj të vegjël.

    Shihni fotot për më shumë.

1 / 11