Kur bimët i bëjnë shtëpitë të duken përrallore - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
  • Kur bimët i bëjnë shtëpitë të duken përrallore

    Bimët lidhëse dhe saksitë e luleve shpesh janë përdorur nga kopshtarët për të dekoruar shtëpi dhe kopshte.

    Megjithëse disa njerëz besojnë se bimët që ngjiten nëpër mure mund t’i dëmtojnë ato, ata padyshim e kthejnë shtëpinë tuaj nga një e zakonshme në atë magjike dhe tërheqëse për syrin.

    Fotografitë në galeri dëshmojnë se sa mahnitës mund të jetë ky efekt nëse i kushtoni pak kohë dhe kujdes.

    Ne ju ftojmë që t’i hidhni një sy shtëpive të bukura që i kemi gjetur në internet.

1 / 9