Të famshmit që vënë nën kontroll peshën e tyre - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Të famshmit që vënë nën kontroll peshën e tyre

    Fotot frymëzuese të të famshmëve dhe trupave të tyre të përsosur janë kudo nëpër internet.

    Ndonjëherë kjo situatë mund të jenë pak frustruese dhe është e vështirë të mos ndiesh zili. Megjithatë, jo çdokush në Hollywood është lindur me trup të përsosur dhe i bukur. Disa prej këngëtarëve dhe aktorëve tanë të preferuar janë dukur krejtësisht ndryshe prej standardeve holliwoodiane në atë kohë.

    Ne vendosëm t’ju tregojmë disa prej transformimeve më të mahnitshme të fytyrave publike.

1 / 10