Flokët natyrale të yjeve që na habisin pafund - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
 • Flokët natyrale të yjeve që na habisin pafund

  Yjet ndryshojnë stilin e flokëve pothuajse aq shpesh sa ndryshojnë rrobat e tyre.

  Në fund të fundit, është pjesë e punës së tyre që të kenë një “shumëllojshmëri” të personave.

  Për këta ‘kameleonë’, ngjyrosja e flokëve,valëzimi, fenirimi, dredhja e tyre ose vendosja e parukave janë të zakonshme – aq shumë sa ne mund të mos e dimë fare se si duken flokët e tyre natyrale.

  Kur ne i shohim yjet me flokët e tyre të vërtetë, nuk mund të mos i shohim dy herë sepse ato nuk duken si imazhi që ne jemi mësuar t’i shohim në ekran të madh dhe në tapet të kuq.

  Më poshtë po ju sjellim disa fotografi të mrekullueshme që krahasojnë yjet si duken me flokët e tyre natyrale dhe me flokët e tyre të stiluara.

  Dallimi? Jemi të sigurt se fjala ‘wow’ është përshkrimi më i mirë.

1 / 7