Kjo blogere krahasoi fotot e Instagramit me realitetin, do ju bëjnë të mendoni - Bota Sot
E enjte, 17 tetor 2019
  • Kjo blogere krahasoi fotot e Instagramit me realitetin, do ju bëjnë të mendoni

    Sa herë keni parë një postim në Instagram dhe keni thënë me veten pse jeta juaj nuk është kaq perfekte?

    Ne shohim çdo ditë me mijëra blogere\a që postojnë duke udhëtuar, duke bërë shopping, me veshje dhe aksesorë të mrekullueshëm, të cilat ju bëjnë të keni empati për ta.

    Blogerja gjermane Geraldine West, do ju tregojë realitetin para fotografive të postuara në instagram.

1 / 7