Foto të shkrepura në momentin e duhur nga Paul Buscato - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Foto të shkrepura në momentin e duhur nga Paul Buscato

    Paul Buscato është një artist me origjinë spanjolle që jeton në Norvegji dhe ka krijuar një seri fotografish që synon të kapë botën përmes një prizmi imagjinateje dhe loje fëmijësh.

    Në faqen e tij personale, Paul ka thënë se gjithmonë dëshironte që puna e tij të rritet, duke e parë atë edhe si argëtim.  “Është një lojë për mua dhe qyteti është sheshi im i lojës. Ndërsa rritemi, tentojmë të humbasim ndjenjën tonë të lojës. Ndërtojmë mure që të dukemi më të fortë, më seriozë, më të rritur; dhe kështu e lëmë pas atë pjesë tonën të fëmijëirë, , pjesa që e ktheu oborrin e shtëpisë tonë në mrekulli dhe atë pemë në një kështjellë. Dhe kjo aftësi për të parë të zakonshmen nëpërmjet syve të një fëmije është pjesë thelbësore e punës sime “, shprehet Paul.  Këto shkrepjen u bënë gjatë udhëtimeve të tij në Nju Jorku dhe Londrë.

1 / 8