Uashington: Shqiptarët protestuan para Shtëpisë së Bardhë, kundër Qeverisë Rama dhe ndërhyrjes të Xhorxh Sorosit në Shqipëri - Bota Sot
E diel, 25 gusht 2019
1 / 15