Rrugët plot ngjyra të Europës - Bota Sot
E mërkurë, 16 tetor 2019
  • Rrugët plot ngjyra të Europës

    Nga qytetet e bukura dhe fshatrat e largëta deri tek ndërtesat e pazakonta dhe shtëpitë e peshkatarëve, Europa është një thesar i vendeve me plot ngjyra.

    Mund t’i zbuloni edhe ju duke udhëtuar.

1 / 8