Excelsior (1913) / Rrëfimi i Dukës së Montpensier-it në ditarin e tij: “Ja pse e mora Ismail Qemalin në Vlorë dhe e dërgova në Brindisi. Ja kush e shoqëroi. - Bota Sot
E diel, 13 tetor 2019
1 / 5