Përdori manekinet për fotosesion… - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Përdori manekinet për fotosesion…

    Fotografi nga Kerala, Indi, ka realizuar një fotosesion interesant.

    Ndërsa ai po kërkonte modele me kosto të ulët për t’i fotografuar, gruaja e tij ia sugjeroi manekinet (kukullat).

    Kjo ide më pas i pëlqeu atij dhe ja rezultati…

    Më poshtë mund t’i shihni fotografitë.

1 / 5